Adverteren bij DeltaLimburg.nl

Jouw advertorial op DeltaLimburg.nl

Maak samen met DeltaLimburg.nl een advertorial, een redactioneel artikel dus, voor jouw bedrijf of product. Wij plaatsen de advertorial inclusief eventuele foto's en video op ons nieuwsplatform en u bereikt veel klanten. Een advertorial is veel effectiever dan een gewone advertentie. Het gaat dieper in op details en het valt minder op dan een herkenbare reclame. Wij kunnen de advertorial voor u maken maar natuurlijk kunt u hem ook kant en klaar bij ons aanleveren.

Jouw reclamebanner op DeltaLimburg.nl

Plaats jouw banner op DeltaLimburg.nl en genereer meer aandacht en klanten. Wij maken een ontwerp voor de banner maar natuurlijk mag je zelf ook een kant-en-klare banner aanleveren. De banner wordt doorgelinkt naar een website of social-mediakanaal naar keuze.

Periodiek informeren we je ook over de resultaten van de banner. Hoeveel bezoekers hebben je banner gezien en hoeveel kliks heeft de banner gegenereerd.

Voor de kosten hoeft je het niet te laten. Al voor € 50,- per maand plaatst je bij ons een banner. Dus aarzel niet en neem contact met ons op voor uw banner op DeltaLimburg.nl

Voorbeeldbanner DeltaLimburg.nl