Videoproducties

Vlog voor dorpscontactpersonen Maasgouw

Met de dorpscontactpersonen van de gemeente Maasgouw hebben we enkele vlogs opgenomen. De dorpscontactpersonen van de gemeente Maasgouw vormen de schakel tussen de burger en de gemeente. Zij zorgen ervoor dat plannen, ideeën, zorgen of wensen van inwoners in het gemeentehuis aan de juiste mensen gekoppeld worden. Daardoor wordt het contact tussen de gemeente en de dorpsbewoners gemakkelijker gemaakt. Middels vlogs, foto's en filmpjes voor sociale media proberen de dorpscontactpersonen de burgers van Maasgouw nog beter te bereiken.

DeltaLimburg.nl maakt ook jouw videoreportage

Voor een mooi verzorgde video-opname van jouw theateruitvoering, evenement, toneeluitvoering, concert, zangkoor kun je terecht bij DeltaLimburg.nl. Maar ook voor de opname van een managementpresentatie met powerpointbeelden of de productie van een online educatie. Wij maken er een mooie montage van en verwerken er de powerpointbeelden in zodat u de presentatie maar één keer hoeft te geven en daarna kunt verspreiden.

Video-opname van jullie zangkoor

DeltaLimburg.nl verzorgt een mooie opname in beeld én geluid van het optreden van uw zangkoor. Maar ook van het optreden van de harmonie, fanfare of orkest van wij een mooie video-opname.

Productie Kerstspecial voor Harmonie Eendracht Maakt Macht

Voor harmonie Eendracht Maakt Macht maakten we een kerstspecial. Alle (muziek)verenigingen van Wessem droegen daaraan bij met een eigen uitvoering. DeltaLimburg.nl maakte de opnamen, verzorgde licht en geluid en monteerde alles tot een 9-delige serie die werd uitgezonden in de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar.