DeltaLimburg.nl verzorgt ook uw livestream

DeltaLimburg.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van livestreams. Of het een groot evenement is of een kleine productie, DeltaLimburg.nl verzorgt het. DeltaLimburg.nl kan u op dat gebied geheel ontzorgen. Wij verzorgen als dat nodig is naast het beeld ook het geluid en het licht.

Met een team van 2 tot wel 8 mensen staan wij voor u klaar om een perfecte livestreamuitzending te verzorgen.

Toegang tot de livestreams

Daarnaast verzorgen we ook zeer regelmatig livestreams voor bedrijven en organisaties, die alleen zijn te volgen door genodigden of mensen die een toegangscode hebben ontvangen of aangevraagd. Zo verzorgen we de livestreams voor Bibliorura met bekende schrijvers, de opening van de Kinderboekenweek, livestreams van seminars voor de Ridderorde van het Heilig graf van Jeruzalem, webinars van International Choral Festival Cantarode, ledenvergaderingen van verenigingen en stichtingen, examentheatervoorstellingen van Roercollege Schondeln in het ECI-theater in Roermond, conferenties van TEDx Roermond. theatervoorstellingen van de Bibliotheek, carnavalszittingen, sportwedstrijden en veel meer.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.