Adverteren bij DeltaLimburg.nl

Een reclamebanner op DeltaLimburg.nl

DeltaLimburg.nl heeft een groot bereik. Onze pagina met nieuwsberichten wordt op meerdere facebookpagina's en facebookgroepen gedeeld. Ook onze agenda is heel actueel en staat vol met activiteiten in Midden-Limburg die natuurlijk ook gedeeld worden via onze facebook- en instagram pagina's.

Daarnaast maakt Foto en Film Leon van Lier iedere week meerdere fotoreportages van families die voor een familieweekend of familievakantie in Midden-Limburg verblijven. De fotoreportages van die families publiceren wij op een privépagina op leonvanlier.net. Daar vinden mensen dan een link naar de agenda van DeltaLimburg.nl met alle activiteiten in Midden-Limburg maar ook foto's van toeristische bezienswaardigheden.

Ook de pagina groepsfotograaf.nu valt onder DeltaLimburg.nl en verwijst rechtstreeks naar de activiteitenagenda van DeltaLimburg.nl. Bezoekers uit heel Nederland komen hier terecht voor het maken van een afspraak voor een fotoshoot met hun familie tijdens een familieweekend of familievakantie in Midden-Limburg.

Kijkcijfers reclamebanner

Een gemiddelde reclamebanner op DeltaLimburg.nl wordt per maand circa 100.000 keer weergegeven en ongeveer 600 keer aangeklikt.

Jouw reclamebanner op DeltaLimburg.nl

Plaats nu jouw banner op DeltaLimburg.nl en genereer meer aandacht en klanten. Je kunt een banner plaatsen voor een lange periode maar ook voor een maand, een week of een dag. Trek klanten naar je toeristische activiteit, je horecagelegenheid, je winkel of evenement met een reclamebanner op DeltaLimburg.nl.

Wij maken een ontwerp voor de banner maar natuurlijk mag je zelf ook een kant-en-klare banner aanleveren. De banner wordt doorgelinkt naar een website of social-mediakanaal naar keuze.

Periodiek informeren we je ook over de resultaten van de banner. Hoeveel bezoekers hebben je banner gezien en hoeveel kliks heeft de banner gegenereerd.

Voor de kosten hoeft je het niet te laten. Al voor € 50,- per maand plaatst je bij ons een banner. En neem je nu een banner voor een maand dan krijg je er nog gratis één week bij cadeau!

Dus aarzel niet en neem contact met ons op voor uw banner op DeltaLimburg.nl

Wat kost een reclamebanner

Periode / Kosten

 

1 maand

€ 50,--

1 week

€ 15,--

1 dag

€ 2,50

Jouw advertorial op DeltaLimburg.nl

Maak samen met DeltaLimburg.nl een advertorial, een redactioneel artikel dus, voor jouw bedrijf of product. Wij plaatsen de advertorial inclusief eventuele foto's en video op ons nieuwsplatform en u bereikt veel klanten. Een advertorial is veel effectiever dan een gewone advertentie. Het gaat dieper in op details en het valt minder op dan een herkenbare reclame. Wij kunnen de advertorial voor u maken maar natuurlijk kunt u hem ook kant en klaar bij ons aanleveren.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.